Mijn echte passie...

Hairextentions!

Ik ben een kapsters die elke klant stralend naar buiten wil laten gaan. Maar ieder van ons heeft toch net dat 1 ding waar we in uitblinken. 

Mijn uitblinker en passie zijn hair extentions!

Ik ben zelf jammer genoeg niet met een weelderige bos haren geboren. Daarom ben ik al vanaf mijn schooljaren een heel grote fan van hair extentions. Ik heb al veel geëxperimenteerd met verschillende merken en technieken. 

En daar ben ik dan ook een uitblinker in geworden! 

Royalty Hairextentions

Ze hebben net zoals mij een passie voor haar!

Lees hieronder:

 

 

 

 

Wij zijn al jaren actief in het kappersvak en hebben ons volledig toegelegd op de inkoop en de verkoop van Royaltyhairextensions®.
Onze passie voor mooie lange haren is dan ook duidelijk zichtbaar in de bijzondere kwaliteit die wij als Royaltyhairextensions® bieden.

We selecteren en kopen onze haren zelf bij diverse kleine familiebedrijfjes in: India, Rusland, Brazilië en andere landen. Onze haren zijn allemaal 100% Remy en Double Drawn. Dit wil zeggen dat alle haarschubben in de juiste richting liggen (Remy) en dat de meeste haren van dezelfde lengte zijn (Double Drawn).

Royaltyhairextensions® worden nog op de artisanale manier verwerkt. Dit is een arbeidsintensief proces en komt de haarkwaliteit ten goede (intakte schubben).
 
Wij kunnen dan ook stellen dat Royaltyhairextensions® van Sublieme kwaliteit zijn en dit komt zeer zeker het draagcomfort en de levensduur ten goede.

Ons motto is dan ook: De Betere Kwaliteit Haar voor Haar!

 

Wil je hier graag meer info over maak dan vrijblijvend een afspraak via deze link Afspraak maken (selecteer dames, Extentions en dan adviesgesprek) dan help ik je graag verder met het bekomen van je droomkapsel! 
 

Zie hieronder enkele voorbeelden: