Vandaag besteld vóór 16u, morgen in huis! Geen verzendingskosten bij bestellingen van € 60 of meer. Afhalen altijd mogelijk!

Mijn echte passie...

Hairextentions!

Ik ben een kapsters die elke klant stralend naar buiten wil laten gaan. Maar ieder van ons heeft toch net dat 1 ding waar we in uitblinken. 

Mijn uitblinker en passie zijn hairextentions!

Doordat ik zelf jammer genoeg niet met een weelderige bos haren ben geboren, ben ik al vanaf mijn schooljaren een heel grote fan van hairextentions. Heb daardoor al veel geëxperimenteerd met verschillende merken en technieken. 

En heb dus daar ook een uitblinker in gevonden! 

Royalty hairextentions 

Ze hebben net zoals mij een passie voor haar!

Lees hieronder:

 

 

 

 

Wij zijn al jaren actief in het kappersvak en hebben ons volledig toegelegd op de inkoop en de verkoop van Royaltyhairextensions®.
Onze passie voor mooie lange haren is dan ook duidelijk zichtbaar in de bijzondere kwaliteit die wij als Royaltyhairextensions® bieden.

Aangezien wij onze haren zelf grondig selecteren en aankopen bij diverse kleine familiebedrijfjes in: India, Rusland, Brazilië en andere landen, zijn onze haren allemaal 100% Remy en Double Drawn, dit wil zeggen dat alle haarschubben in de juiste richting liggen (Remy) en dat de meeste haren van dezelfde lengte zijn (Double Drawn).

Royaltyhairextensions® worden nog op de artisanale manier verwerkt, dit is een arbeidsintensief proces en komt de haarkwaliteit ten goede (intakte schubben).
 
Wij kunnen dan ook stellen dat Royaltyhairextensions® van Sublieme kwaliteit zijn en dit komt zeer zeker het draagcomfort en de levensduur ten goede.

Ons motto is dan ook :   De Betere Kwaliteit Haar voor Haar!

 

Wil je hier graag meer info over maak dan vrijblijvend een afspraak via deze link Afspraak maken (selecteer dames, Extentions en dan adviesgesprek) dan help ik je graag verder met het bekomen van je droomkapsel! 
 

Zie hieronder enkele voorbeelden: